Open contact avond

Geen Fakers

Wil je nu eens echt face to face kennismaken met gelijkgestemden die net als jou/jullie op zoek zijn naar dat stukje meer spanning en erotiek?

Vaak organiseren wij een open contact avond waarbij we iedereen die kennis wil maken met gelijkgestemde mensen van harte welkom heten in het Erotisch café.

Kenmerken van de open contact avond zijn:

  • niet commerciëel, daardoor goedkoper
  • gemoedelijke sfeer (niks moet veel kan)
  • de ideale plek om jezelf en anderen te ontdekken
  • welkom voor jong en oud, arm en rijk, links en rechts en…iedere geaardheid.

Geen ellenlange online gesprekken en uitwisselen van foto’s maar direct face to face contact en bij de juiste klik kun je heerlijk met elkaar verder gaan op onze speelkamers die deze avond natuurlijk tot jullie beschikking staan.

 

Open contactavonden zijn partytime voor beginnende en gevorderde swingers en singles.

Hier kun je met anderen kennismaken, lachen, praten, flirten, dansen, uitdagen, kussen, strelen, voelen, vrijen, genieten en je weer jong voelen.

Door de gemoedelijke en ongedwongen sfeer kom je makkelijk in contact met andere stellen en singles die net als jou/jullie op zoek zijn naar net iets meer dan vriendschap.
Deze sfeer maakt het ook eenvoudiger voor mensen die kennis willen maken met de swingerswereld.

Iedere Avond zullen er diverse Singles en Stellen aanwezig zijn die al meerdere jaren ervaren zijn in de swingerswereld en je graag wegwijs maken. Beginners zijn dus in goed gezelschap.

Ga aan de bar zitten, neem een drankje en maak kennis met de mensen om je heen.
De meesten zijn van jullie leeftijd.

De organisatie is in handen van enthousiaste mensen die jullie met plezier wegwijs maken.
Wij leiden jullie graag rond en zij zorgen er ook voor dat er geen fakers zijn, mensen die alleen komen om te kijken maar niet om mee te doen.
Ook gaan we met een aantal erkende datingsites samenwerken waar we goede contacten mee hebben en die hun leden graag de mogelijkheid geven om ‘live’ contactmomenten voor hun leden te organiseren.

Trek je sexy kleding aan als je wil.
We verplichten je deze avond tot niks want we hebben geen dresscode.
Sexy is wat jullie zelf erotisch vinden: bijvoorbeeld een t-shirt met snelle boxershort of slip voor hem, een niet al te gesloten jumpsuit of lekker bloot jurkje voor haar.
Dit is je kans om weer eens met een partyrokje of jarretels en leuke kousen voor de dag te komen.
Er zijn afsluitbare lockers waarin je je gewone kleren veilig kunt opbergen.
Heb je (nog) geen sexy kleding, doe dan toch gewoon mee.
Jullie zijn spannend, niet jullie kleren.
Bovendien kun je altijd wat uitdoen als je het warm krijgt.
En warm wordt ‘t.

Maak je geen zorgen over je dikke buik of andere onvolkomenheden.
Kijk maar om je heen: op iedereen is wel iets aan te merken.

Niets is geiler dan een gulle lach.

In ons erotisch café kun je onbekommerd jezelf zijn.

Bij vrijen is alles geoorloofd wat jullie zelf willen.
Gebruik condooms.
Respecteer anderen.
Wees vrouwvriendelijk.
Mannelijke swingers zijn onder alle omstandigheden gentlemen.

Maar misschien willen jullie op zo’n eerste avond alleen de sfeer proeven en met elkaar vrijen?
Prima.
Zeg gewoon dat jullie beginners zijn.
Geroutineerde swingers vertellen graag over hun ervaringen en geven jullie graag tips en trucs om nog meer te kunnen genieten en de eerste stappen te kunnen zetten.

Ook single mannen en vrouwen nodigen wij meer dan van harte uit.
We weten dat steeds meer vrouwen het fijn vinden om op een veilige maar vooral ook spannende manier uit te gaan en contact te leggen met leuke mannen/vrouwen en stellen voor net dat ietsje meer.
Bij ons staat gezelligheid en contacten leggen op de eerste plaats en jij bepaald zelf wat er verder die avond gebeurd.
Wie weet komt er een leuke vervolgafspraak uit?
Ook kun je op deze avonden je eerste stappen op je biseksuele ontdekkingstocht zetten, veel vrouwen en mannen hebben deze wens en droom en op deze contactavonden willen we je alle gelegenheid geven om hierover met andere te praten en natuurlijk evt van te genieten.
We hebben gemerkt dat vele vrouwen en ook mannen deze bi-wensen hebben en ze maar moeilijk contact kunnen leggen met gelijkgestemde mensen. Op deze contactavonden maken we het je een stukje makkelijker.

Hoe kom je met elkaar in contact en weet je of iemand open staat voor jou wensen?

Bij binnenkomst krijg je van ons een bandje deze heeft een kleur. De kleur geeft aan wat voor een soort contact jullie/je eventueel zoekt en waar je voor in bent (je bent een stel en zoekt een man, stel of vrouw, je bent een man en zoekt een man, stel of vrouw of je bent een vrouw en je zoekt een man, stel of vrouw). Het nummer wat je krijgt komt overeen met je drankenkaart en je lockernummer

Daarnaast zullen er diverse stellen en singles rondlopen met een zwart bandje om, deze kun je te allen tijde aanspreken mocht je vragen hebben over van alles wat met swingen te maken heeft en evt je eerste stappen zou willen maken bijv je eerste trio of juist je eerste v/v of m/m ervaring. Zij zijn je graag van dienst en beantwoorden al je vragen met veel plezier en in alle eerlijkheid.

Entree:

Mocht je nog vragen hebben stel ze svp. je kunt ons bereiken via het gastenboek en natuurlijk kun je altijd bellen met het nummer wat bij de contact info staat. We zullen je/jullie zo goed mogelijk proberen alles uit te leggen.

Drempelvrees? Laat je vriendin of vriend dit zelfde stukje eens lezen en wie weet vind hij/zij het leuk om ook eens een avondje mee te gaan. Ons café is misschien wel de leukste manier om op een ontspannen en leuke manier uit te gaan zonder last te hebben van het ‘normale’ uitgaanspubliek


Helaas zijn we op dit moment gesloten, bezoek onderstaande sites van een online sexchat of een sexdate in het echt.